Etkili Sunum Teknikleri Sertifika Programı

TEMMUZ AYINA ÖZEL
%60 İNDİRİM 575 TL
Eğitim Ücreti: 230,00 TL
Kredi Kartına Taksit İmkanı!

Sunumlar eğitimin her düzeyinde ve iş hayatında önemlidir. Etkili bir sunum için; ilgi ve dikkat yüksek düzeyde tutulmalı, verilmek istenen mesaj ikna edici olmalı, ayrıca bazı temel sunuş tekniklerinde ustalaşmış olmak gerekmektedir. Bu eğitim, topluluk önünde yapılacak etkin bir sunuşun hem içerik hem tarz olarak nasıl hazırlanacağı konusunda katılımcıları geliştirmeyi hedeflemektedir.

Bu eğitimin amacı, sunumu gerçekleştiren kişinin, video, görüntü ve ses metaryellerini     kullanarak, dinleyici kitlesinin algı özelliklerini canlı tutmayı öğretmektir. Özellikle İstanbul ticaret dünyasında, bu kategoride kaliteli ve etkili elemanlara ihtiyaç vardır. Müşteriye sunumda mükemmel tekniklere sahip olan elemanlar, firma sahiplerinin tercihi haline gelmiştir. Hemen hemen bütün kurumlarda her gün yüzlerce sunumla ilgili program seçenekleri hazırlanmaktadır. Dinleyicinin anlaması ve konuşmanın sonuna kadar heyecanlı bir maç seyreder gibi sizi dinlemesi, başarılı bir sunumun neticesidir

Eğitim İçeriği:

• Sunumu hazırlama.
  • Sunumun amacının belirlenmesi
  • Sunum planının yapılması
  • Sunum yeri ve donanımı
  • Görsel ve işitsel araçlar
  • Sunucunun yapması gerekenler
  • İzleyici, katılımcı ile iletişim

Eğitim Süreci

• Eğitim programı, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır.
  • Tüm müfredat, eğitim modülleri ve videolardan oluşmaktadır.
  • Eğitimlere katılım için belirli bir gün ve saat sınırlaması yoktur. Dilediğiniz yer ve zamanda, internete bağlı olduğunuz tüm cihazlardan (tablet, telefon ve bilgisayar vs.) takip edebilirsiniz.
  • Bu sertifika programı, toplamda örgün eğitim müfredatının tamamını kapsamaktadır.
  • Toplam eğitim süresi, bireysel performans ve eğitim izleme hızınıza göre değişiklik gösterebilir.
  • Eğitimler, satın aldığınız günden itibaren 90 (doksan) gün boyunca erişiminize açık kalacaktır.

Tamamı Uzaktan Eğitim : Tüm müfredat, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır. Eğitim ve sınav için üniversiteye gitmenize gerek kalmaz.

Müfredat Farkı Yok : Örgün eğitim yerine, etkileşimli videoları izleyerek aynı eğitim içeriğini daha uygun fiyata, daha kısa sürede alabilirsiniz.

Adrese Teslim : Sertifikanız üniversite tarafından adresinize ücretsiz kargolanır. Sertifikalar ıslak imzalı ve üniversiteden doğrulanabilir.

Kredi Kartına Taksit İmkanı!

TEMMUZ AYINA ÖZEL
%60 İNDİRİM 575 TL