KVKK Uyum Danışmanlığı Sertifika Programı


Son Başvuru Tarihi: 31 Temmuz 2019 23:59
Eğitim Başlangıç Tarihi: 01 Ağustos 2019 11:00
Sınav Başlangıç Tarihi: 25 Ağustos 2019 11:00
Sınav Bitiş Tarihi: 30 Ağustos 2019 23:59

TEMMUZ AYINA ÖZEL
%40 İNDİRİM 333 TL
Eğitim Ücreti: 200,00 TL
Kredi Kartına Taksit İmkanı!

Bu eğitim programı ile katılımcıları kişisel verilerin korunması ile ilgili yükümlülükleri hakkında bilgilendirmek, kişisel verilen elde edilmesi, saklanması, silinmesi, anonimleştirilmesi, transfer edilmesi vb. süreçlerin yasaya uygun bir şekilde oluşturularak devamlılığın sağlanmasını için gerekli bilgi birikimin oluşturulması amaçlanmaktadır.

2016 yılında yürlüğe giren 6698 sayılılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), özel sektör ve kamu kurumu olmak üzere tüm kurumlara yeni yükümlülükler getirdi. KVKK, tüm kurum ve kuruluşlara kişisel verilerin kaydı, işlenmesi, güvenliğinin sağlaması ve olası veri sızıntılarında yetkili organlara bildirim yapılması konularında çeşitli şartlar ve zorunluluklar getirdi. Kanuna uygun hareket etmeyen tüzel ve gerçek kişilere yüksek miktarda maddi cezanın yanı sıra hapis cezası da öngörülüyor. Yasaya uygun hareket etmeyen firmalar, 5 bin TL’den 1 Milyon TL’ye kadar para cezaları ve 1 yıldan 4.5 yıla kadar cezai yaptırımlar ile karşılaşabilecekler.

Eğitim İçeriği

      KVKK’nın tarihsel gelişimi, amacı ve gerekçesi,

      Kanun kapsamında olan şirketler ve kurumlar,

      Özel nitelikli kişisel veriler,

      Kişisel verilerin toplanması, silinmesi ve yok edilmesi,

      Kişisel verilerin işlenmesi ve anonimleştirilmesi,

      Kişisel verilerin yurt içinde ve yurt dışındaki diğer kurumlara aktarımı,

      Veri sorumlusunun kriterleri ve yükümlülükleri,

      Veri sorumluları sicili,

      Türk Ceza Kanunu’ndaki ilgili suçlar, cezalar ve istisnalar,

      İlgili diğer kanun ve mevzuatlar

Kimler Katılmalı

      Özel Sektör Ve Kamu Kurum Üst Düzey Yöneticileri,

      Hukuk Müşavirleri Ve Avukatlar,

      Doktorlar ve Sağlık Çalışanları,

      Sendikacılar ve İşyeri Sendika Emsilcileri,

      İnsan Kaynakları (İK) Yöneticileri ve İK Çalışanları,

      Bilgi İşlem Merkezi Yöneticileri ve Bilgi İşlem Çalışanları,

      Hakla İlişkiler Bölüm Yöneticileri ve Çalışanları,

      Pazarlama, Satış ve İş Geliştirme Bölüm Yöneticileri ve Personeli,

      Üretim Bölüm Yneticileri ve Personeli,

      Finan-Muhasebe Bölüm Yöneticileri ve Personeli,

      Kişisel Veri Sorumluları,

      Kişisel verilerin korunması konusunda bilinçlenmek isteyen tüm bireyler.

 Eğitim Süreci

  • Eğitim programı, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır.
  • Tüm müfredat, eğitim modülleri ve videolardan oluşmaktadır.
  • Eğitimlere katılım için belirli bir gün ve saat sınırlaması yoktur. Dilediğiniz yer ve zamanda, internete bağlı olduğunuz tüm cihazlardan (tablet, telefon ve bilgisayar vs.) takip edebilirsiniz.
  • Bu sertifika programı, toplamda örgün eğitim müfredatının tamamını kapsamaktadır.
  • Toplam eğitim süresi, bireysel performans ve eğitim izleme hızınıza göre değişiklik gösterebilir.
  • Eğitimler, satın aldığınız günden itibaren 90 (doksan) gün boyunca erişiminize açık kalacaktır.  


Tamamı Uzaktan Eğitim : Tüm müfredat, uzaktan eğitim yöntemine uygun hazırlanmıştır. Eğitim ve sınav için üniversiteye gitmenize gerek kalmaz.

Müfredat Farkı Yok : Örgün eğitim yerine, etkileşimli videoları izleyerek aynı eğitim içeriğini daha uygun fiyata, daha kısa sürede alabilirsiniz.

Adrese Teslim : Sertifikanız üniversite tarafından adresinize ücretsiz kargolanır. Sertifikalar ıslak imzalı ve üniversiteden doğrulanabilir.


Kredi Kartına Taksit İmkanı!


TEMMUZ AYINA ÖZEL
%40 İNDİRİM 333 TL
Eğitim Ücreti: 200,00 TL